Siirry sisältöön

PSS ry:n vuosikokous pidettiin Turussa 4.6. Vuosikokoukseen oli ensimmäistä kertaa mahdollisuus osallistua myös etänä. Vuosikokous päätti säilyttää jäsenmaksun ennallaan.

Pidä Saaristo Siistinä ry:n kaikille jäsenille avoimessa vuosikokouksessa päätettiin säilyttää vuoden 2021 jäsenmaksu ennallaan, eli jäsenyys maksaa ensi vuonnakin 35 euroa. Kannatusjäsenmaksu säilyy myös vuoden 2020 tasolla (450 euroa). Vuosikokous vahvisti myös vuoden 2019 tilinpäätöksen ja myönsi hallitukselle ja muille tilivelvollisille vastuuvapauden.

PSS ry:n hallituksen kokoonpanossa ei tapahtunut muutoksia. Erovuorossa olleet Tuomas Aho, Veli-Pekka Manninen, Niklas Rosvall, Katja Rytkönen ja Topiantti Äikäs jatkavat hallituksessa. Hallituksen puheenjohtaja on Bengt Westerholm ja varapuheenjohtajat ovat Veli-Pekka Manninen ja Katja Rytkönen. Muut hallituksen jäsenet ovat Lars Ingvall ja Jan-Erik Karlsson.

Vuosikokouksessa hyväksyttiin myös muutos yhdistyksen sääntöihin. Tulevaisuudessa vuosikokoukseen on mahdollista osallistua etäyhteyksien kautta.

Vuosikertomus 2019 
Toimintasuunnitelma 2020 
Tilinpäätös lähetetään pyydettäessä.