Siirry sisältöön

Oletko sinä etsimämme kansimies? Etsimme kansimiestä huoltoalukselle työskentelemään puhtaampien vesistöjen ja kestävän vesilläliikkumisen puolesta.

Pidä Saaristo Siistinä ry on kaikkien vesilläliikkujien ympäristöjärjestö. Ylläpidämme Roope-palvelupisteita satamissa. Näihin kuuluu muun muassa kuivakäymälöitä, jätepisteitä, tulipaikkoja ja kelluvia käymäläjätteiden imutyhjennyspaikkoja. PSS ry:n huoltoalukset miehistöineen hoitavat Roope-palvelupisteitä.

Etsimme nyt kansimiestä Pohjanlahden toiminta-alueemme huoltoalus M/S Roope-Botnialle. Työhön kuuluu muun muassa jätteiden kuljetusta, polttopuuhuoltoa, kuivakäymälöiden huoltoa ja korjaustöitä. Toivomme sinun olevan reipas ja toimeen tarttuva henkilö ja olet tottunut liikkumaan vesillä. Et pelkää likaista tai fyysistä työtä. Sinulla on myös jonkun verran kokemusta rakennus- ja korjaustöistä ja osaat käyttää tavallisimpia työkaluja. Olet vähintään 18-vuotias.

M/S Roope-Botnia kotisatama sijaitsee Luodossa. Työviikko alkaa maanantaina ja päättyy perjantaina ja tämä aika ollaan merellä. Työ alkaa toukokuussa ja päättyy lokakuussa. Kansimiehen lisäksi aluksella työskentelee päällikkö. Lisätietoja toiminta-alueesta löytyy täältä: https://www.pidasaaristosiistina.fi/roope-palvelut/roope-palvelut_alueittain/pohjanlahti

Työn edellytyksenä on:

Lähetä hakemuksesi 6.4. mennessä osoitteeseen roope@pssry.fi. Kirjoita aihekenttään kansimies/Roope-Botnia. Lisätietoja tehtävästä ja palkkauksesta antavat:

aluepäällikkö Katriina Murto, p. 050 598 5181 tai katriina.murto@pssry.fi.

M/S Roope-Botnian päällikkö Mikael Thodén, p. 050 557 5022