Siirry sisältöön

Tarjoamme monipuolisen ja mielenkiintoisen työpaikan kesätiedottajana Pidä Saaristo Siistinä ry:n Savonlinnan toimistolla. Haluamme nostaa esiin vesistöjen ja kestävän vesistömatkailun hyväksi tekemäämme tärkeää työtä järvillä ja etsimme viestijää vahvistamaan aluetoimistoamme.

Toivomme sinun olevan tottunut ja kekseliäs sosiaalisen median käyttäjä ja sisällön tuottaja. Pidät liikkuvasta työstä, vesistöistä ja luonnosta, sillä työ edellyttää matkustamista järvillä PSS ry:n huoltoalusten kyydissä.

Osaat valokuvata ja mahdollisesti myös tehdä videoita. Tuotat sujuvaa tekstiä ja pystyt kirjoittamaan esimerkiksi blogipostauksia, nettitekstejä, lehtiartikkeleita tai mediatiedotteita. Työ vaatii ihmisten parissa toimimista ja edustamista esimerkiksi kesätapahtumissa tai PSS ry:n Siisti Biitsi -siivouksissa. Tarvitset työssäsi myös ajokorttia. Välillä autat myös toimiston muissa tehtävissä.

Työpisteesi sijaitsee Savonlinnassa, mutta työmatkat voivat ulottua Saimaan ja Päijänteen alueille. Alan koulutus ja työkokemus katsotaan eduksi.

Työ alkaa 1.5. tai sopimuksen mukaan ja päättyy 15.8. Palkka on 2000 euroa kuukaudessa.

Jätä vapaamuotoinen hakemuksesi ja mahdolliset työnäytteesi 23.3. mennessä osoitteeseen roope@pssry.fi. Kirjoita aihekenttään kesätiedottaja Järvi-Suomi. Tarjoamme ikimuistoisen kesätyön tärkeän aiheen parissa!

Lisätietoja tehtävästä antaa:

Eeva Taimisto, PSS ry:n Järvi-Suomen aluepäällikkö
eeva.taimisto@pssry.fi
p. 0400 555 098

Nora Forsman, tiedottaja
nora.forsman@pssry.fi
p. 040 455 7252

Pidä Saaristo Siistinä ry on kaikkien veneilijöiden ja vesilläliikkujien valtakunnallinen ympäristöjärjestö. Yhdistys on toiminut puhtaamman saaristo- ja järviluonnon puolesta jo vuodesta 1969. www.pidasaaristosiistina.fi