Siirry sisältöön

Vene 20 Båt -messut toivottavat kevään virallisesti tervetulleeksi ja saavat vesilläliikkujat liikkeelle talviteloiltaan. Pidä Saaristo Siistinä ry on perinteisesti mukana omalla osastollaan (4d59).

Tule kuulemaan osastollemme, miten PSS ry:n vesilläliikkujille tarkoitetut palvelut säästävät ympäristöä ja edesauttavat kestävää veneilyä ja vesistömatkailua. Olitpa veneilijä, meloja, kalastaja tai muuten saaristossa tai järvillä liikkuja, olemme yhdistys sinua varten. Osastollamme voit luonnollisesti liittyä jäseneksi.

Osastollamme on tavattavissa henkilökuntamme edustajia, joiden kanssa voit keskustella palveluistamme, Siisti Biitsi -rantojensiivousohjelmastamme ja vesistöjen hyvää tilaa edistävistä projekteistamme. Tule rohkeasti juttelemaan!

Messuilla on myynnissä myös Roope-tuotteita ja esittelemme kevään uutuustuotteet, kuten metallisen Roope-juomapuollon. Sunnuntaina 16.2. messuilla vietetään perhepäivää. Silloin voit tavata osastollamme hurmaavan Roope-hyljemaskottimme. Hauska roskakalapelimme puolestaan opettaa roskien hajoamisajoista vedessä.

Kannattaa myös laittaa nämä päivämäärät muistiin, sillä olemme mukana mielenkiintoisessa messuohjelmassa:

sunnuntai 9.2. klo 16, Purjehdussatama

Paneelikeskustelu: Miten liikutaan kestävästi järvillä?

Moderaattorina juontaja, meloja ja Itämeren suojelija Tom Nylund. Paneelissa PSS ry:n aluepäällikkö Eeva Taimisto ja Etelä-Karjalan virkistysaluesäätiön toimitusjohtaja Hanna Ollikainen. Paneelikeskustelussa pohditaan ympäristöystävällistä vesilläliikkumista järvillä. Mitä se tarkoittaa ja mitkä ovat sen edellytykset? Mitä pieniä tekoja jokainen voi tehdä?

perjantai 14.2. klo 13, Purjehdussatama

Voisiko pohjan maalaamisesta luopua? Vaihtoehdot haitallisille eliönestoaineille.

 Pidä Saaristo Siistinä ry, Hanna Haaksi  

lauantai 15.2. klo 14, Purjehdussatama

Roskaan hukkuvat vesistömme – mitä voin tehdä?

Pidä Saaristo Siistinä ry, Julia Jännäri ja Atte Lindqvist

vene 20 båt