Siirry sisältöön

Turku Jazz Festival (5.-8.3.2020) tekee vuonna 2020 yhteistyötä Pidä Saaristo Siistinä ry:n kanssa. Yleisöllä on mahdollisuus tehdä konserttilippujen yhteydessä lahjoitus puhtaiden vesistöjen hyväksi.

Festarivieraat voivat ostaa lippuunsa viiden euron arvoisen Saaristomeri-lisän ja olla näin mukana työssä puhtaiden vesistöjen puolesta.

– Yli viisikymppisenä turkulaisena kulttuuritoimijana Turku Jazz Festival haluaa kiinnittää huomiota kestävään kehitykseen, ympäristönsuojeluun ja etenkin Saaristomeremme tilanteeseen. Arvokasta työtä vesiympäristön puolesta tekee festivaalin ikätoveri, Pidä Saaristo Siistinä ry, joka on Turku Jazz Festivalin tämän vuoden ympäristökumppani, kertoo Turku Jazz Festivalin tuottaja-tiedottaja Sanna Vartiainen.

Lippulahjoitukset ohjataan Pidä Saaristo Siistinä ry:n konkreettiseen työhön Saaristomeren puhtaana pitämiseksi ja ympäristöystävällisen vesillä liikkumisen mahdollistamiseksi. Lippu.fi tukee keräystä lahjoittamalla siihen palvelumaksut, joten koko summa ohjataan lyhentämättömänä Saaristomeren hyväksi.

– Olemme iloisia yhteistyöstä Turku Jazz Festivalin kanssa ja uskomme, että musiikinystävät rakastavat myös vesistöjämme ja välittävät niiden hyvinvoinnista ja haluavat tukea työtämme ostamalla konsertteihin Saaristomeri-lipun, PSS ry:n pääsihteeri Aija Kaski sanoo.

Pidä Saaristo Siistinä ry on mukana omalla pisteellään myös Logomossa Turku Jazz Festivalin aikana. Pisteelle voi tulla pelaamaan Suomen roskakalat -peliä ja kyselemään vinkkejä vastuullisesta vesilläliikkumisesta.

Tutustu koko ohjelmaan:turkujazz.fi/ohjelma.
Osta liput täältä