Siirry sisältöön

Kaksi saaristoalueilla toimivaa LähiTapiolan alueyhtiötä, LähiTapiola Varsinais-Suomi ja Sydkusten lahjoittivat yhdessä PSS ry:lle 20 000 euroa. Osa lahjoitetusta summasta käytetään defibrillaattorin hankintaan Saaristomeren huoltoalus M/S Roopelle.

– LähiTapiola pyrkii kaikessa toiminnassa toteuttamaan elämänturvaa. Yksi tärkeä osa sitä ovat konkreettiset yhteiskuntavastuuteot. Pidä Saaristo Siistinä ry:n yhteistyökumppanina toimiminen on konkreettinen esimerkki yhteiskuntavastuullisesta toiminnasta. Järjestö tekee monipuolista työtä ympäristön hyväksi esimerkiksi ympäristönhuoltotöiden ja ympäristöprojektien merkeissä keskittyen meriroskaan, kemikalisoitumiseen ja rehevöitymiseen, kertoo LähiTapiola Varsinais-Suomen toimitusjohtaja Olli Aakula. 

Turvaa merelle defibrillaattorilla

LähiTapiola Varsinais-Suomen toimitusjohtaja Olli Aakula sekä LähiTapiola Sydkustenin toimitusjohtaja Kristian Nygren kävivät vierailulla PSS ry:n Saaristomeren huoltoalus M/S Roopella. Tutustumiskäynnin yhteydessä keskusteltiin siitä, miten osa lahjoitetusta summasta käytetään defibrillaattorin hankintaan.

– Defibrillaattorilla pystytään olemaan tarvittaessa avuksi saaristossa liikkuville ihmisille sairastapauksen sattuessa. Huoltoalus on sille luonteva paikka, sillä se liikkuu vilkkaimpien saaristosatamien läheisyydessä toukokuusta lokakuuhun, ja miehistö on kouluttautunut sen käyttöön, kertoo PSS ry:n pääsihteeri Aija Kaski

Lisätiedot:

Aija Kaski
Pidä Saaristo Siistinä ry
pääsihteeri
p. 040 528 7145
aija.kaski@pssry.fi

Olli Aakula
LähiTapiola Varsinais-Suomi
toimitusjohtaja
p. 0400 525 066
olli.aakula@lahitapiola.fi

Kristian Nygren
LähiTapiola Sydkusten
toimitusjohtaja
p. 040 507 0699
kristian.nygren@lahitapiola.fi

Kuvassa M/S Roopen kannella kansimies Konsta Grönberg, PSS ry:n pääsihteeri Aija Kaski, konepäällikkö Kari Lahtinen, LähiTapiola Varsinais-Suomen toimitusjohtaja Olli Aakula ja LähiTapiola Sydkustenin toimitusjohtaja Kristian Nygren.