Siirry sisältöön

Pidä Saaristo Siistinä ry ja Varsinais-Suomen ELY-keskuksen vesiyksikkö järjestävät yhteistyössä Vaikuta vesiin Nyt -infotilaisuuksia eri tapahtumissa Saaristomeren alueella kesällä 2019. Tilaisuuksiin ovat tervetulleita kaikki vesistöjemme nykytilasta kiinnostuneet kansalaiset, jotka haluavat vaikuttaa niiden hyvinvointiin omilla arkisilla valinnoillaan. Pienilläkin teoilla on iso merkitys!

Vaikuta vesiin Nyt @ Korppoo 8.6. klo 10–14

Osana PSS ry:n ja Varsinais-Suomen ELY-keskuksen vesiyksikön yhteistyötä PSS ry osallistuu Sommarstart i Korpo -tapahtumaan 8.6. Yhdistyksen teltalla on esillä yksilön omat vaikutusmahdollisuudet lähivesien hyvinvoinnin suhteen. Tervetuloa kuulemaan vinkkejä, miten sinäkin voit vaikuttaa vesistöihin mm. kompostoimalla ja kierrättämällä!

Vaikuta vesiin Nyt @ Parainen 8.6. klo 10–14 

Ranta-asukkaan ja veneilijän vesiviisaat valinnat – jätevesistä ja tontin käytöstä vastuulliseen veneilyyn! Pidä Saaristo Siistinä ry ja Varsinais-Suomen ELY-keskuksen vesiyksikkö järjestävät yhteistyössä Vaikuta vesiin Nyt -infotilaisuuden Paraisilla, Saariston Ympäristömessuilla 8.6. Tietoa tarjotaan mm. jätevesien käsittelystä ja ympäristöystävällisestä veneilystä. Mukana mm. VS-ELY, PSS ry, Valonia sekä Paraisten kaupunki. VS-ELY tarjoaa 30 ensimmäiselle keskustelijalle kahvit ja pullat. Tule keskustelemaan asiantuntijoiden kanssa!

Vaikuta vesiin Nyt @ M/S Roope 19.–21.7.

Miten toimii jätehuolto saaristossa? Pidä Saaristo Siistinä ry:n Saaristomeren huoltoaluksella M/S Roopella järjestetään kelluva näyttely Saaristomeren eri satamissa 19.–21.7. Satamat ilmoitetaan myöhemmin PSS ry:n nettisivuilla. Näyttelyssä on mukana Varsinais-Suomen ELY-keskuksen vesiyksikkö. Tervetuloa tutustumaan huoltoalukseen!

Vaikuta vesiin Nyt @ Kasnäs 10.8. klo 13

Mitä meriroska on ja mistä se tulee? Pidä Saaristo Siistinä ry ja Varsinais-Suomen ELY-keskuksen vesiyksikkö järjestävät yhteistyössä Vaikuta vesiin Nyt -infotilaisuuden Kasnäsin Meripäivien yhteydessä 10.8. Tilaisuuden aiheena on merten roskaantuminen. Tule kuuntelemaan, miten roskaisia meremme oikeastaan ovat ja mitä sinä voit tehdä asian hyväksi!

Vaikuta vesiin Nyt @ Uusikaupunki 17.8. klo 11

Mitä meriroska on ja mistä se tulee? Pidä Saaristo Siistinä ry ja Varsinais-Suomen ELY-keskuksen vesiyksikkö järjestävät yhteistyössä Vaikuta vesiin Nyt -infotilaisuuden Tul toril -tapahtumatorin yhteydessä Uudessakaupungissa 17.8. Tilaisuuden aiheena on merten roskaantuminen. Tule kuuntelemaan, miten roskaisia meremme oikeastaan ovat ja mitä sinä voit tehdä asian hyväksi!