Siirry sisältöön

Pidä Saaristo Siistinä ry (PSS ry) viettää tänä vuonna 50-vuotisjuhlavuottaan. Saimaa Brewing Company:n valmistama Brewer’s Organic Kaito Lager -olut saa kesäksi uuden asun, kun yritys nimeää oluen PSS ry:n juhlaolueksi. Osa oluen myyntituotosta ohjataan yhdistyksen toiminnan tukemiseen.

”Kotiseutumme Saimaan sekä muiden saaristoalueiden suojelu on panimollemme sydämen asia. Olemmekin iloisia juhlavuoden kumppanuudesta, jonka myötä pääsemme osaltamme tukemaan tätä tärkeää missiota”, Saimaa Brewing Companyn tuotekehittäjä Kasper Villa sanoo.

Saimaa Brewing Company on pienpanimo Saimaan rannalla. Se kuvailee Brewer’s Organic Kaito Lageriaan kullankeltaiseksi illan virkistäjäksi. Se on gluteeniton olut, jonka kevyt maltaisuus yhdessä Saaz-jalohumalan vivahteikkuuden kanssa luovat raikkaan ja puhtaan kokonaisuuden. Juhlaolut tulee asteittain isoimpiin S- ja K-ryhmän myymälöihin toukokuussa sekä hyvin varustettuihin ravintoloihin.

”Juhlavuoden kunniaksi oli mukavaa solmia yhteistyösopimus Saimaa Brewing Company:n kanssa senkin vuoksi, että Saimaa on toiminta-alueistamme nyt hyvin ajankohtainen. Meillä on edessä alueen retkisatamia huoltavan aluskaluston uusiminen, ja yhteistyö tukee hyvin käynnissä olevaa Kalusto kuntoon -varainkeruukampanjaamme. Toivomme, että ihmiset nauttivat tästä hyvästä oluesta vastuullisesti ja tölkit kierrättäen”, muistuttaa PSS ry:n pääsihteeri Aija Kaski.

saimaabrewingco-pidasaaristosiistina