Siirry sisältöön

Tervetuloa moikkaamaan aluepäällikköämme Katriinaa ja projektikoordinaattoriamme Attea yhdistyksen osastolle CE 650 Pohjanmaan Suurmessuilla.

Viikonlopun aikana osastollamme voi liittyä jäseneksi, tutustua toimintaamme ja keskustella vesilläliikkujien ympäristöasioista sekä ostaa Roope-tukituotteita.  

Tutustu messuohjelmaan.

Pohjoisin toiminta-alue

PSS ry:n pohjoisin toiminta-alue on Pohjanlahti, jossa Roope-palvelupisteistä huolehtii huoltoalus M/S Roope-Botnia miehistöineen. Ympäristöstä huolehtiminen on tärkeää alueella, jonka saaristo on ainutlaatuista maailmassa.

Pohjanlahden toiminta-alue ulottuu Perämeren pohjukassa sijaitsevasta Iin Röytästä Kristiinankaupunkiin. Huollettavia kohteita alueella on 30. Kohteiden huollosta vastaa huoltoalus M/S Roope-Botnia miehistöineen. Lisäksi erilliset huol­tomiehet hoitavat Roska-Roope-pisteet Kristiinankaupungissa, Gås­hälla­nissa, Maksamaalla, Uudessakaarlepyyssä ja Iin Röytässä. 

PSS ry tekee Pohjanlahdella myös yhteistyötä paikallisten jäte­huoltoyritysten Ekoroskin ja Stormossenin kanssa. Huoltoalus Roope-Botnialla järjestetään lisäksi kesäisin metalli-, sähkö- ja elektroniikkaromun ja vaarallisen jätteen erilliskeräyksiä Vaasan saaristossa.