Siirry sisältöön

Turkulainen orkesteri SUMU Big Band ja Pidä Saaristo Siistinä ry järjestävät hyväntekeväisyysillan Kårenilla 30.3. klo 18. Nauti Saaristo Siistiksi -tapahtuman tuotto käytetään Pidä Saaristo Siistinä ry:n työn tukemiseksi Suomen vesistöalueilla. Yhdistys juhlii tänä vuonna 50-vuotisjuhlavuottaan, mikä on merkittävä ikä jäsenperusteiselle yhdistykselle.

”Viime aikoina on saanut kauhun sekaisin tuntein seurata mediasta, miten roskaisia maailman meret ovat ja miten huonossa kunnossa helposti haavoittuva Itämeri paikoin on. Koska nämä molemmat johtuvat ihmisten toiminnasta, on meidän velvollisuutemme pyrkiä myös korjaamaan tilannetta”, kertoo SUMU Big Bandia hyväntekeväisyysillassa johtava Rami Koskinen.
Koko SUMU Big Bandin 18-henkiselle poppoolle luonto ja ympäristöasiat ovat erittäin tärkeitä. Siksi idea hyväntekeväisyyskonsertista Suomen vesistöjen puhtauden puolesta syntyi. 

”Pidä Saaristo Siistinä ry tekee hienoa ja arvokasta työtä puhtaamman saariston ja sitä kautta meidän vesilläliikkujien hyväksi. Musiikki on orkesterille luontevin väline, jonka avulla voimme tehdä hyvää, osallistua ja antaa jotain takaisinpäin. Sen lisäksi, että puhdas vesi on kaiken elämän edellytys, erityisesti puhdas meri on lähellä tällaisen saarimökkeilijän sydäntä”, Koskinen kertoo.

Luvassa saaristolaisherkkuja ja svengaavaa menoa  

”Olimme iloisia, kun SUMU Big Band ehdotti tällaisen tapahtuman järjestämistä. Teemme tätä työtä pitkälti jäsenmaksuin ja lahjoituksin, ja kaikki tuki on meille todella arvokasta. Odotettavissa on hauska ilta hyvän musiikin siivittämänä!” kertoo Pidä Saaristo Siistinä ry:n pääsihteeri Aija Kaski.

Hyväntekeväisyysillan aikana nautitaan Kårenin saaristolaisbuffetin antimista, kuullaan tarinoita Pidä Saaristo Siistinä ry:n 50-vuotisen taipaleen varrelta juontaja Taneli Pyysalon huumorilla höystettynä ja svengataan SUMU Big Bandin tahtiin.
”Soitamme kaksi settiä helposti kuunneltavaa ja hyvin jalan alle menevää musiikkia swingeistä lattareihin. Meillä on mukana myös kolme omaa laulusolistia, joten lavalla tulee olemaan tiivis tunnelma!” Koskinen kertoo.

Illalliskortin hinta on 70 € (ovet aukeavat klo 18).
Keikkalipun hinta on 40 € (ovet aukeavat klo 19.30).

Liput täältä: https://www.lyyti.fi/reg/saaristosiistiksi

Lisätietoja antaa:


Ida Sandberg
Tiedottaja, Pidä Saaristo Siistinä ry
040 457 11 82
ida.sandberg@pssry.fi

Aija Kaski
Pääsihteeri, Pidä Saaristo Siistinä ry

040 528 7145
aija.kaski@pssry.fi