Siirry sisältöön

Pidä Saaristo Siistinä ry:n vuotuinen koulutustapahtuma Satamaseminaari järjestetään 7.–9.3.2019.

Pidä Saaristo Siistinä ry:n vuotuinen koulutustapahtuma Satamaseminaari järjestetään 7.–9.3.2019. Ensimmäinen seminaaripäivä vietetään M/S Gabriellalla Katajanokalla, minkä jälkeen seminaarimatka jatkuu Tukholman Allt för Sjön – messuille. Seminaarin ohjelma on suunniteltu erityisesti venesatamissa työskenteleville, kuntien ja viranomaistahojen edustajille, veneseura-aktiiveille ja muille alasta kiinnostuneille. Tänä vuonna kuulemme mielenkiintoisia puheenvuoroja mm. venesatamien ympäristölainsäädännöstä, turvallisuudesta sekä liiketoiminnan suunnittelusta ja satama-caseja ja juhlistamme PSS ry:n 50-vuotista taivalta.

Katso tarkempi ohjelma ja kaikki seminaariaiheet liitteestä.

Satamaseminaarin hinta:

1 henkilö A4T Seaside Standard-luokan hytissä 515 € (500 € PSS ry:n jäsenille/Roope-satamille)
2 henkilöä A4T Seaside Standard -luokan hytissä 450 € (435 € PSS ry:n jäsenille/Roope-satamille)
1 henkilö LYX Seaside Premium -luokan hytissä 595 € (580 € PSS ry:n jäsenille/Roope-satamille)
2 henkilöä LYX Seaside Premium -luokan hytissä 505 € (490 € PSS ry:n jäsenille/Roope-satamille)
1 henkilö LUX Seaside Premium -luokan hytissä 675 € (660 € PSS ry:n jäsenille/Roope-satamille)
2 henkilöä LUX Seaside Premium -luokan hytissä 550 € (535 € PSS ry:n jäsenille/Roope-satamille)

Hinta sisältää seminaariohjelman, laivamatkat, yöpymiset yhden tai kahden hengen hytissä valitsemassasi hyttiluokassa, pääsylipun ja bussikuljetuksen Allt för Sjön -messuille sekä ruokailut: seminaarilounaan ja -kahvit, buffet-päivällisen (sis. juomat) torstaina ja à la carte -illallisen perjantaina sekä meriaamiaiset.

Pelkkä seminaaripäivä Helsingissä laivan ollessa satamassa 7.3. kustantaa 95 € (poistuminen laivasta klo 17, sisältää seminaarilounaan ja kahvit).

Varmista paikkasi ja ilmoittaudu pian. Viimeinen ilmoittautumispäivä on 6.2. Voit ilmoittautua Satamaseminaariin oheisen linkin kautta: https://www.lyyti.in/satamaseminaari2019.

Ilmoittauduthan ajoissa, sillä viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen tapahtuvista ilmoittautumisista veloitamme 50 € jälki-ilmoittautumislisää.

Lisätietoja Satamaseminaarista:

Katriina Murto
katriina.murto@pssry.fi
p. 050 598 5181