Siirry sisältöön

Pidä Saaristo Siistinä ry:n Siisti Biitsi -rantojensiivousohjelma on mukana Ålandsbankenin Itämeriprojekti-äänestyksessä. Eniten ääniä yleisöäänestyksessä keränneelle projektille taataan rahoitus. Yleisöäänestys päättyy 28.12.

Äänestä Siisti Biitsiä tänään, jos Itämeren puhtaus on sinulle tärkeää vielä huomennakin! Siisti Biitsi iskee meriroskaongelman ytimeen osallistamalla, opettamalla ja tiedottamalla.

– Itämeriprojektin rahoitus olisi meille ensiarvoisen tärkeää, jotta voimme nostaa vesistöjen roskaantumisongelman ihmisten tietoisuuteen mahdollisimman laajasti ja jotta ohjelma tavoittaisi mukaan entistä suuremman joukon talkooryhmiä siivoamaan Suomen rantoja, kannustaa Siisti Biitsi -ohjelman koordinaattori Julia Jännäri.  

Kiitos jo etukäteen!

Lue lisää ja äänestä tästä.

(Kuva: Tommi Autio)
www.siistibiitsi.fi