Siirry sisältöön

Pidä Saaristo Siistinä ry hakee tiimiinsä vapaaehtoisia talkoolaisia pitämään Kansanpuiston kaunista rantaa puhtaana Ruisrockin aikana 6.-8.7.2018. Samalla on hieno mahdollisuus osallistua Suomen vanhimpaan musiikkifestivaaliin ja Pidä Saaristo Siistinä ry:n varainhankintaan, kun kerätyt pullo- ja tölkkituotot lahjoitetaan saariston puhtaana pitämiseen.

Talkoolaisilta odotetaan 20-vuoden ikää, sitoutumista siivousvuoroihin kahtena festivaalipäivänä sekä osallistumista talkookoulutukseen 28.6. klo 18–19.30. Talkookoulutuksessa kaikki vapaaehtoiset perehdytetään yhdistyksen toimitaan, talkootehtäviin ja turvallisuuteen festivaalien aikana. Perehdytys tapahtuu suomeksi. Osallistujalla tulee myös olla virallinen henkilötodistus, jota tarvitaan talkootyöläisten akkreditointiin.

Talkoovuorot sisältävät pullojen, tölkkien ja roskien keruuta festivaalialueelta sekä niiden lajittelua. Talkootyötä kertyy yhteensä noin 14 tuntia kahden päivän aikana. Talkoolaisilla on oma talkoobussikuljetus suoraan festarialueelle perjantaista sunnuntaihin.

Talkoolaiset saavat kiitokseksi kolmen päivän festivaalirannekkeen, ruuat talkoovuoropäivinä sekä todistuksen osallistumisesta. Osallistuminen antaa hienon mahdollisuuden tehdä konkreettinen ympäristöteko, tutustua Ruisrockin tekemiseen kulissien takana sekä ympäristöhuoltotyöhön ja saada uusia kokemuksia saman henkisessä porukassa.

Pidä Saaristo Siistinä ry ja Ruisrock ovat jo usean vuoden ajan tehneet yhteistyötä herkän Ruissalon Kansanpuiston luonnon puhtaana pitämiseksi. Ruisrockin aikana alueen siisteydestä vastaa myös Ruisrockin omat talkootiimit.

Ilmoittaudu mukaan 10.6. mennessä tästä: https://www.lyyti.fi/reg/Ruisrock_talkoohaku_2018_1293

Lisätietoa:
projektiassistentti Julia Jännäri
julia.jannari@pssry.fi