Siirry sisältöön

Tiedote 13.4.2018
Pidä Saaristo Siistinä ry

Peräkonttikirppis on Pidä Saaristo Siistinä ry:n (PSS ry) järjestämä pihatapahtuma Savonlinnassa lauantaina 21.4. klo 9–12. Pihatapahtuma on oivallinen paikka myydä ja ostaa käytettyä veneilyyn ja retkeilyyn liittyvää tavaraa peräkonttikirppisperiaatteella.

Tapahtuma järjestetään PSS ry:n toimiston osoitteessa Schaumanintie 5, Schaumanin Yritystalon rannanpuoleisella piha-alueella.  Myyntipaikat ovat ilmaisia, mutta yhdistys toivoo, että myyjät varaavat paikan ennakkoon numerosta 015 514 648 tai sähköpostilla roope.jarvisuomi@pssry.fi. Tapahtumaan ovat tervetulleita myös kaikki veneilyn ja retkeilyn parissa toimivat yhdistykset, järjestöt ja muut toimijat. 

– Peräkonttikirppis on paikka, jossa ylimääräiseksi jääneet ulkoiluvälineet tai -tavarat vaihtuvat vaivattomasti rahaksi tai jossa voi tehdä hyviä löytöjä. Tapahtumalla haluamme edistää ekologista veneilyä ja retkeilyä sekä lisätä toimintamme näkyvyyttä, kertoo PSS ry:n Järvi-Suomen aluesihteeri Veli-Matti Hartikainen ja toivottaa myyjät ja ostajat tervetulleiksi jo tähän perinteeksi muodostuneeseen kevättapahtumaan.

Tapahtumassa ovat myynnissä myös yhdistyksen Roope-tuotteita sekä Kalusto kuntoon -kampanjan tukituotteet, joita ostamalla voi olla mukana mahdollistamassa Saimaan toiminta-alueen uuden huoltoaluksen hankintaa.

Pidä Saaristo Siistinä ry on kaikkien vesilläliikkujien ja puhtaita vesiä arvostavien jäsenpohjainen ympäristöjärjestö. Yhdistys on tehnyt töitä saaristo- ja järvialueiden puhtauden, viihtyisyyden ja turvallisuuden puolesta jo vuodesta 1969. Ympäristöhuoltotyö eli Roope-palvelut, kuten kelluvat septitankkien imutyhjennysalukset, jätepisteet, kuivakäymälät ja retkisatamien huoltotyöt, edistävät veneily- ja retkeilymahdollisuuksia niin Järvi-Suomessa kuin saaristo- ja rannikkoalueillakin. Jäsenet ovat PSS ry:n toiminnan perusta, ja uusia jäseniä tarvitaan yhä kasvavien jätemäärien ja uusimisen edessä olevien huoltoaluksien luodessa haasteita yhdistyksen toiminnalle.

Lisätietoja:

Veli-Matti Hartikainen
p. 045 773 47989
veli-matti.hartikainen@pssry.fi
www.pidasaaristosiistina.fi