Siirry sisältöön

Jäsen, saat Rocco-ilmoitukset jatkossa sähköpostitse

Merirokko, eli näkki, on veneilijän kiusankappale. Merirokon kiinnittymisestä kertova Rocco-ilmoitus on palvelumme, jonka avulla edistämme myrkytöntä veneilyä.

Olemme tänä vuonna luopuneet entisestä tekstiviestimuistutuksesta. Jäsenemme saavat tiedon merirokon kiinnittymisestä jatkossa sähköpostitse jäsenkirjeen mukana. Samaan kirjeeseen kokoamme sinulle joukon vinkkejä, joiden avulla voit pitää veneen pohjan puhtaana vaihtoehtoisin, myrkyttömin menetelmin. 

Merirokon kiinnittymistä seuraamme yhteistyössä Brush ’n Go:n asentamien seurantapaneelien avulla. Brush ’n Go(siirryt toiseen palveluun) on myrkyttömään veneilyyn erikoistunut yritys, joka tuottaa harjapesupalvelua yli 50 satamassa kesäkuusta lokakuuhun. Jäsenenämme saat myös alennuksen harjapesupalveluista.

Kiinnostaako vesistöjen hyvinvointi, monipuoliset Roope-palvelut ja vaihtuvat edut, mutta et ole vielä jäsen? Toivotamme sinut lämpimästi mukaan!