Siirry sisältöön

Yhteinen visio vapaa-ajasta puhtaiden vesistöjen äärellä

Motonetin emoyhtiön Broman Groupin vuosittaisten syntymäpäivälahjoitusten saajat valitaan perheyrityksen omistajien kesken. Tänä vuonna yhtiö juhlii 59-vuotista taivaltaan, ja yhtiön kolmas sukupolvi ehdotti lahjoitusta meri- ja järvivesien hyväksi. Pidä Saaristo Siistinä ry kiitää lämpimästi lahjoituksesta.

Vasemmalta oikealle: PSS ry:n aluepäällikkö Eeva Taimisto, Broman Groupin hallituksen puheenjohtaja Harri Broman ja PSS ry:n varainhankintapäällikkö Anne Ala-Pöllänen.

– Pidä Saaristo Siistinä ry valikoitui lahjoituskohteeksi keskustellessamme ympäristöstä. Nopeasti keskusteluun nousi Itämeren ja Suomen järvien hyvinvointi ja niiden monimuotoisuuden ylläpito. Olemme monien vuosien aikana vapaa-ajallamme saaneet nauttia Roope-palvelusta ja -satamista. Haluamme lahjoituksellamme antaa tukemme Pidä Saaristo Siistinä työlle Suomen vesistöjen hyvinvoinnin ylläpitoon, sanovat Bromanin kolmannen polven omistajat, joita on kaikkiaan seitsemän.

Pidä Saaristo Siistinä ry kiittää lämpimästi lahjoituksesta. Yhdistyksellä ja yhtiöllä on sama visio vesillä tapahtuvan vapaa-ajanvieton suhteen.

– Visiomme on, että jokainen voi nauttia ja virkistyä Suomen kauniiden vesistöjen äärellä nyt ja tulevaisuudessa. Suomen luonnon puhtaus ei kuitenkaan ole itsestäänselvyys, vaan sen eteen tarvitaan raavasta työtä ja kattavat resurssit. Me Pidä Saaristo Siistinä ry:ssä teemme sekä konkreettista ympäristöhuoltotyötä että ympäristökasvatustyötä, jotta visiomme toteutuu. Tämän mahdollistavat jäsentemme lisäksi juuri tällaiset arvokkaat lahjoitukset, kertoo Pidä Saaristo Siistinä ry:n varainhankintapäällikkö Anne Ala-Pöllänen.