Siirry sisältöön

Saaristomeren venekeräyksessä pidetään välivuosi

Aikaisemmasta tiedosta poiketen Pidä Saaristo Siistinä ry ja Lounais-Suomen Jätehuolto (LSJH) pitävät välivuoden käytöstä poistettujen veneiden keräyksessä. Näin keräystä voidaan tehostaa ja kehittää.

Pidä Saaristo Siistinä ry ja LSJH ovat järjestäneet Saaristomeren venekeräyksen jo kuutena vuonna. Viime vuonna keräyksen saldo oli noin 40 romuvenettä. Kevään Roope-lehden tiedoista poiketen keräystä ei kuitenkaan järjestetä tänä vuonna, vaan keräyksessä pidetään välivuosi. 

– Venekeräys on järjestetty useana vuonna, ja keräyksen tehostamisen kannalta on järkevää pitää välivuosi nyt. On ollut huomattavissa, että veneet ovat sijainneet viime aikoina melko hajallaan. Tästä aiheutuu huoltoalukselle paljon ajoa. Välivuoden tarkoituksena on tehostaa ja kehittää keräystä, kertoo aluepäällikkö Katriina Murto Pidä Saaristo Siistinä ry:stä.

Saaristomeren romunkeräys järjestetään normaalisti. Katso pysähdyspaikat ja ohjeet täältä(siirryt toiseen palveluun).