Toukokuu 2017
Siisti_pohjola_fb_banneri_uutiskirjeeseen

Vielä ehtii ilmoittautua mukaan Pohjoismaiden yhteiseen rantojensiivoustapahtumaan Turussa!

Pidä Saaristo Siistinä ry, Ruisrock ja LSJH järjestävät Siisti Pohjola -tapahtuman lauantaina 6.5. Ruissalon Kansanpuistossa Turussa!  Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan 5.5. mennessä täältä.

Katso maatalous- ja ympäristöministeri Kimmo Tiilikaisen Nordic Coastal Clean-up Day -videotervehdys täältä.
save the date 2_ajankohtaisiin

Save the date – uuden huoltoaluksen avoimet ovet 14.6.!

Yhdistyksen Saaristomeren uuden huoltoaluksen rakennusprojekti on edennyt jo niin pitkälle, että alus on laskettu onnistuneesti vesille, ja varustelu sekä koeajot jatkuvat nyt vesillä. Aluksen kastetilaisuus järjestetään 14.6. Turun Forum Marinumilla. Kannattaa pistää päivämäärä kalenteriin, sillä silloin iltapäivällä on myös mahdollisuus jäsenillämme ja lahjoittaneilla tulla tutustumaan alukseen! Tiedotamme lisää lähempänä ajankohtaa.
DSC_1536DSC_1536_ajankohtaisiin

Kesän erilliskeräykset

PSS ry järjestää paikallisten toimijoiden kanssa maksuttomia erilliskeräyksiä Saaristomerellä ja Pohjanlahdella, jotka palvelevat vapaa-ajanasukkaita, veneilijöitä ja saaristossa vakituisesti asuvia.

Lue lisää
 
kaposaari netti

Retkisatamien kunnostustyöt Järvi-Suomessa

Järvi- Suomessa jäät ovat vasta lähdössä, mutta muutama yhteydenotto on jo tullut retkisatamien laituririkoista. Veneilijöitä kehotetaan varovaisuuteen. Ilmoitukset laituririkoista kannattaa toimittaa valokuvan kera joko numeroon 0400 555098 tai s-postiin roope.jarvisuomi@pssry.fi. Korjaustyöt aloitetaan heti, kun huoltoalukset on saatu liikkeelle. Kunnostusaika riippuu kohteesta ja vaurion suuruudesta.
 
uutuudet_ajankohtaisiin

Kevään uudet Roope-tuotteet!

Kylpy- ja käsipyyhe sekä kynnysmatto uusilla kauniilla väreillä sekä Roopen salmiakkinamut. TARJOUS! Kun tilaat Roope-tuotteita 50 eurolla (poislukien postikulut), saat suun makeaksi ja salmiakit kaupan päälle! Tarjous voimassa 15.5. asti. Tilaa Roope-tuotteet verkkokaupastamme: www.roope-tuotteet.fi.
facebook
 Instagram twitter-128

Seuraa PSS ry:tä
Facebookissa,
Instagramissa ja
Twitterissä!