Huhtikuu 2017
Siivousaaltobanneri_otsikolla_ajankohtaisiin

Rantojen siivousaalto!

Itämerihaaste ja Pidä Saaristo Siistinä ry toteuttavat 29.4.–6.5. Rantojen siivousaalto -viikon. Tarkoitus on lisätä tietoa roskaantumisesta ja sen vaikutuksista vesistöihimme, ja tarjota kansalaisille mahdollisuus osallistua konkreettisesti vesiensuojeluun.

Lue lisää
Rompetori_Savonlinna_logolla_pieni

Veneily- ja retkeilyaiheinen pihakirpputori Savonlinnassa

Lauantaina 22.4. klo 9-12 järjestetään veneily- ja retkeilyaiheinen pihakirpputori PSS ry:n Savonlinnan toimiston pihassa.

Lue lisää
vuosikokous

Tervetuloa vuosikokoukseen!

Pidä Saaristo Siistinä ry:n jäsenet ovat tervetulleita yhdistyksen sääntömääräiseen kevätvuosikokoukseen 19.4.2017 klo 17 Helsingissä. 

Lue lisää
 
pohjan_mekaaninen_puhtaanapito_4menetelmää_PIENI

Veneen keväthuolto jo mielessä?

Mitä jos tänä keväänä jättäisitkin antifouling-maalit, eli myrkkymaalit maalaamatta veneen pohjaan ja antaisit mahdollisuuden vaihtoehtoisille puhtaanapitomenetelmille? Vaihtoehtoisista menetelmistä voit lukea täältä.
Muistahan myös, että jäsenenä sinulla on käytössäsi ilmainen Rocco-palvelumme. Palvelu lähettää tekstiviestillä tiedon, koska merirokon toukat alkavat kiinnittyä veneen pohjaan ja ovat helposti harjattavissa pois. Palvelun löydät täältä.
 
uutuudet_ajankohtaisiin

Kevään uudet Roope-tuotteet!

Kylpy- ja käsipyyhe sekä kynnysmatto uusilla kauniilla väreillä sekä Roopen salmiakkinamut. TARJOUS! kun tilaat Roope-tuotteita 50 eurolla (ilman postikuluja), saat suun makeaksi ja salmiakit kaupan päälle! Tilaa Roope-tuotteet verkkokaupastamme: www.roope-tuotteet.fi.
 
vapaaehtoiset_ajankohtainen

Oletko kiinnostunut vapaaehtoistyöstä, osallistumisesta roskaantumisselvityksiin ja ympäristön huoltamisesta?

Haemme Pidä Saaristo Siistinä ry:n Siisti Biitsi -tiimiin motivoitunutta ja innostunutta vapaaehtoista talkoo-ohjaajaksi toukokuiseen rantojensiivoustapahtumaan.

Lue lisää
facebook
 Instagram twitter-128

Seuraa PSS ry:tä
Facebookissa,
Instagramissa ja
Twitterissä!