rss Ajankohtaista

Tilaa artikkelimme veneseurasi julkaisuun

Kaipaako veneseuranne julkaisu ajankohtaista artikkelia vesilläliikkujalle suunnatuista ympäristöasioista?

Lue lisää

 

Hiihtolomaviikolla jäseneksi liittyvillä ei päätä palella – lahjana Roope-pipo!

Liity jäseneksi hiihtolomaviikolla 20.–26.2. ja saat liittymislahjaksi Suomessa valmistetun Roope-pipon (arvo 15 €).

Lue lisää

 

Askeleet myrkyttömään veneilyyn: Katseet veneiden pohjiin -opas

Pidä Saaristo Siistinä ry julkaisi Vene 17 Båt -messuilla Askeleet myrkyttömään veneilyyn: Katseet veneiden pohjiin -oppaan. Sen tarkoituksena on antaa käytännön työkaluja siihen, että veneilijä ja veneseurat voivat siirtyä myrkyttömään veneilyyn.

Lue lisää

 

Tervetuloa osastollemme Vene 17 Båt -messuilla!

Pidä Saaristo Siistinä ry on tuttuun tapaan mukana Pohjois-Euroopan suurimmassa veneilytapahtumassa, Vene 17 Båt -messuilla 10.–19.2. Messut ovat meille tärkeä kohtaamispaikka, jossa pääsemme keskustelemaan ajankohtaisista ympäristöasioista kaikkien vesilläliikkujien kanssa.

Lue lisää

 

Lausunto veneverolakia koskevista asetusluonnoksista

Valtiovarainministeriö on pyytänyt lausuntoja luonnoksesta hallituksen esitykseksi eduskunnalle veneverolaiksi ja laiksi vesikulkuneuvorekisteristä annetun lain muuttamisesta. Pidä Saaristo Siistinä ry haluaa esittää huolensa esityksen seuraamuksista.

Lue lisää

 

Tervetuloa Myrkytöntä veneilyä – katseet veneiden pohjiin -seminaariin!

Antifouling-maalit, eli tuttavallisemmin myrkkymaalit, ovat lähiaikoina nousseet yhä useammin keskusteluun. Tästä syystä Pidä Saaristo Siistinä ry haluaa järjestää veneilijöille, seuroille ja venesatamille suunnatun antifouling-maaliseminaarin ja tarjota näin mahdollisimman ajantasaista tietoa aiheesta.

Lue lisää

 

Tervetuloa Satamaseminaariin ja Tukholman Allt för Sjön -messuille!

Pidä Saaristo Siistinä ry:n vuotuinen koulutustapahtuma Satamaseminaari järjestetään 9.–11.3.2017. Seminaarin mielenkiintoinen ohjelma on suunniteltu erityisesti venesatamissa työskenteleville, kuntien ja viranomaistahojen edustajille, veneseura-aktiiveille ja muille alasta kiinnostuneille.

Lue lisää

 

Hyvää joulua!

Lämmin kiitos jäsenille, lahjoittajille ja yhteistyötahoille sekä kaikille teille, jotka olette pitäneet kauniiden vesistöjemme laineet ja rannikot puhtaina tänäkin vuonna. Pidä Saaristo Siistinä ry toivottaa hyvää joulua ja entistäkin siistimpää uutta vuotta!

Lue lisää

 

Lausunto saaristoliikennettä koskevista asetusluonnoksista

Yhdistyksellämme on pitkä kokemus saaristossa toimimisesta ja näkemyksemme mukaan on erityisen tärkeää, että valtio pyrkii jatkossakin säilyttämään saariston vakinaisesti asuttuna saaristolain hengen mukaisesti.

Lue lisää

 

Digitaalisen etäseurantajärjestelmän käyttöönotto vähentäisi veneilijöiden jätevesipäästöjä

Huviveneiden jätevesien keruujärjestelmän digitalisoinnilla voidaan ehkäistä veneilijöiden ravinnerikkaiden käymäläjätevesien päätymistä mereen. Tieto selviää tuoreesta Pidä Saaristo Siistinä ry:n ja Turun yliopiston yhteisen Tankkivahti-hankkeen loppuraportista.

Lue lisää

 

Edelliset Seuraavat


Poutapilvi web design - P4