rss Ajankohtaista

Rentouttavaa ja puhdasta kesää!

Veneet on laskettu vesille, kanootit kaivettu talvisäilöistä, pelastusliivit huollettu ja satamat heräävät eloon. Jotta kaikille jäisi mahdollisimman miellyttävät kesämuistot, haluamme vinkata kaikille vesilläliikkujille kokoamamme satamaetiketin.

Lue lisää

 

PSS ry:n talkoohaku RuisRockiin

Pidä Saaristo Siistinä ry hakee tiimiinsä vapaaehtoisia talkoolaisia pitämään Kansanpuiston kaunista rantaa puhtaana RuisRockin aikana 7.-9.7.2017. Samalla on hieno mahdollisuus osallistua Suomen vanhimpaan musiikkifestivaaliin ja Pidä Saaristo Siistinä ry:n varainhankintaan, kun kerätyt pullo- ja tölkkituotot lahjoitetaan saariston puhtaana pitämiseen.

Lue lisää

 

Pax Navis avaa huviveneilykauden ja julistaa veneilyrauhan

Pax Navis avaa huviveneilykauden 2017 Saaristomeren veneilyrauhan julistuksella ja vesilläliikkujien siunauksella helatorstaina Ruissalon Telakalla. Tapahtuma tarjoaa koko perheelle mukavaa ohjelmaa ja tietoa veneily-ympäristön suojelemisesta.

Lue lisää

 

Saaristomeren uuden huoltoaluksen avoimet ovet 14.6. klo 16–18!

PSS ry:n uusi huoltoalus on pian valmiina aloittamaan huoltokierroksensa Saaristomerellä! Aluksen kastetilaisuus järjestetään 14.6. Turun Forum Marinumilla. Iltapäivällä klo 16-18 haluamme toivottaa jäsenemme, Kalusto kuntoon -kampanjaan lahjoittaneet, yhteistyökumppanimme sekä kaikki toiminnastamme kiinnostuneet tutustumaan alukseen Forum Marinumin laiturilla.

Lue lisää

 

Kesän erilliskeräykset

PSS ry järjestää paikallisten toimijoiden kanssa maksuttomia erilliskeräyksiä, jotka palvelevat vapaa-ajanasukkaita, veneilijöitä ja saaristossa vakituisesti asuvia.

Lue lisää

 

Katso maatalous- ja ympäristöministeri Kimmo Tiilikaisen videotervehdys

Pidä Saaristo Siistinä ry tekee tärkeää työtä ja se on laajalti tunnustettu tosiasia. Viimeisimpiin puolestapuhujiin liittyi vastikään maatalous- ja ympäristöministeri Kimmo Tiilikainen. Kuuntele mitä hänellä on sanottavaa.

Lue lisää

 

Yhdistyksen vuosikokouksessa valittiin uusi hallitus

Keskiviikkona 19.4. järjestettiin yhdistyksemme hallituksen vuosikokous, jossa valittiin uusi hallitus yhdistyksen sääntöjen mukaisesti. Toivotamme tervetulleiksi uudet jäsenet huoltopäällikkö Lars Ingvallin Espoosta sekä maanviljelijä ja yrittäjä Jan-Erik Karlssonin Nauvosta!

Lue lisää

 

Oikaisu Roope-lehteen 1/2017

Vaikka aprillipäivä meni jo, on Roope tehnyt meille pienen kepposen.

Lue lisää

 

Tervetuloa vuosikokoukseen!

Pidä Saaristo Siistinä ry:n jäsenet ovat tervetulleita yhdistyksen sääntömääräiseen kevätvuosikokoukseen 19.4.2017 klo 17 Helsingissä.

Lue lisää

 

Veneily- ja retkeilyaiheinen pihakirpputori

Lauantaina 22.4. klo 9-12 järjestetään veneily- ja retkeilyaiheinen pihakirpputori PSS ry:n Savonlinnan toimiston pihassa.

Lue lisää

 

Edelliset Seuraavat


Poutapilvi web design - P4