rss Ajankohtaista

Saaristomeren uuden huoltoaluksen avoimet ovet 14.6. klo 16–18!

PSS ry:n uusi huoltoalus on pian valmiina aloittamaan huoltokierroksensa Saaristomerellä! Aluksen kastetilaisuus järjestetään 14.6. Turun Forum Marinumilla. Iltapäivällä klo 16-18 haluamme toivottaa jäsenemme, Kalusto kuntoon -kampanjaan lahjoittaneet, yhteistyökumppanimme sekä kaikki toiminnastamme kiinnostuneet tutustumaan alukseen Forum Marinumin laiturilla.


Kahden Kalusto kuntoon -kampanjakauden aikana kerättyjen lahjoitusten, yritysyhteistyön ja valtion tuen myötä yhdistys on vihdoin saanut mahdollisuuden tilata Saaristomerelle uuden huoltoaluksen. Sopimus 1,6 miljoonan euron huoltoaluksen rakentamisesta solmittiin paraislaisen konepaja ja venevalmistaja Oy HL-Metal Ab:n kanssa lokakuussa 2016. Myös Lounais-Suomen Jätehuolto Oy on investoinut aluksen jätehuoltokalustoon tehostaakseen Saaristomeren jätehuoltopalveluita. Suurempi alus mahdollistaa jätehuoltopalveluiden laaja-alaisen parantamisen ja kehittämisen sekä taloudellisesti että ekologisesti. 


Tervetuloa tutustumaan!

koeajo

Lue lisää Kalusto kuntoon -kampanjasta, jonka kolmannen kampanjakauden tavoitteena on kerätä varoja myös Saimaan, Päijänteen ja Pohjanlahden vesistöillä operoivien huoltoalusvanhuksiemme kunnostamiseen ja uusimiseen: Kalusto Kuntoon -kampanja


Palaa otsikoihinPoutapilvi web design - P4