rss Ajankohtaista

Atte on uusi projektikoordinaattori

PSS ry:n ympäristöprojektit saivat vahvistuksen, kun Atte Lindqvist aloitti projektikoordinaattorina syyskuussa.


Atte Lindqvist työskentelee yhdistyksen ympäristöprojekteissa, joiden avulla pyritään vähentämään vesistöjen roskaantumista, rehevöitymistä ja kemikalisoitumista. Työparinaan Atella on projektipäällikkö Anna von Zweygbergk ja toimipaikkanaan Turku.

 

Atte on koulutukseltaan meri- ja ympäristöbiologi. Tutkintonsa hän on suorittanut Åbo Akademissa. Aten työkielet ovat t suomi, ruotsi ja englanti. Työkokemusta hänelle on kertynyt muun muassa opastöistä Örön linnakesaarelta ja Turun kaupungin ympäristönsuojelussa. 

 

-  Pidä Saaristo Siistinä ry on monipuolinen järjestö, joka tarjoaa sekä haasteita että erittäin kiinnostavia työtehtäviä. Minulle on ensisijaisen tärkeää, että saan tehdä töitä luonnon ja etenkin minulle rakkaan Itämeren hyväksi ja tämä onnistuu parhaiten juuri niiden hienojen projektien avulla, joissa olemme mukana, Atte sanoo.

 

Vapaa-ajallaan Atte osallistuu muun muassa lintujen rengastustoimintaan esimerkiksi Jurmon saarella, ja aika kuluu tehokkaasti myös muun luonnon tutkimisessa.

 

- Luonto on ollut mukana lapsuudesta lähtien ja pysyy alati tärkeimpänä harrastuksena, vaikka sydäntä lähellä ovat myös musiikki ja kulttuuri useissa eri muodoissa. Saaristo on tullut tutuksi niin opinnoissa, töissä kuin vapaa-ajallakin ja siksi Itämereen liittyvät ympäristöongelmat, kuten rehevöityminen ja roskaantuminen, ovatkin suurimpia kiinnostuksen kohteita, Atte kertoo.

 

Tervetuloa Atte!

 

Yhteystiedot:

 

Atte Lindqvist
projektikoordinaattori
p. 040 458 9495

atte.lindqvist@pssry.fi


Atte Lindqvist


Palaa otsikoihinPoutapilvi web design - P4