rss Ajankohtaista

25.7.2017 16.52

Anna luotsaa projekteja

Pidä Saaristo Siistinä ry:n projektipäällikkönä aloitti kesäkuussa Anna von Zweygbergk. Anna toimii Hanna Haaksin sijaisena vastaten kaikista projekteista, joissa PSS ry on mukana.


Anna on opiskellut ympäristöviestintää SLU:n (Sveriges lantbruksuniversitet - Ruotsin maatalousyliopisto) Uppsalan kampuksella sekä kulttuurimaantiedettä Tukholman yliopistossa. Annan työkielet ovat suomi, ruotsi ja englanti. 


Vapaa-ajallaan hän purjehtii, matkustaa ja liikkuu paljon luonnossa. Anna kuvailee itseään saariston lapseksi, joka haluaa myös työssään edistää ympäristön hyvinvointia sekä luonnon resurssien kestävää hyödyntämistä. Viime vuosina Anna on ollut aktiivinen myös useissa kansainvälisten asioiden järjestöissä, edistäen ympäristöaiheita näissä yhteyksissä.

 

- Koen Pidä Saaristo Siistinä ry:n itselleni erittäin mielekkääksi työpaikaksi ja olen iloinen päästessäni osaksi tätä työyhteisöä. Olemme mukana useissa kiinnostavissa projekteissa, jotka liittyvät niin roskaantumiseen, kemikaaleihin kuin rehevöitymiseenkin, ja tarttuvat näin laaja-alaisesti Itämerta ja vesistöjämme koskettaviin haasteisiin, Anna von Zweygbergk sanoo.


- Pidän projektityön monipuolisuudesta ja siitä, että me yhdistyksessä tuomme projektien kautta paikallisen vesillä liikkujan näkökulman kansainväliselle kentälle – ja toisaalta tuomme paikalliseen tietoisuuteen ympäristöongelmien laajuuden. Projekteissa teemme yhteistyötä eri alojen toimijoiden kanssa niin kotimaassa kuin Itämeren tasolla, ja tämä on välttämätöntä kestävien tulosten saavuttamiseksi, Anna jatkaa.


Yhteystiedot: 

Anna von Zweygbergk

anna.zweygbergk@pssry.fi

p. 040 458 9156


Palaa otsikoihinPoutapilvi web design - P4