rss Ajankohtaista

Katso maatalous- ja ympäristöministeri Kimmo Tiilikaisen videotervehdys

Pidä Saaristo Siistinä ry tekee tärkeää työtä ja se on laajalti tunnustettu tosiasia. Viimeisimpiin puolestapuhujiin liittyi vastikään maatalous- ja ympäristöministeri Kimmo Tiilikainen. Kuuntele mitä hänellä on sanottavaa.

Lue lisää

 

Yhdistyksen vuosikokouksessa valittiin uusi hallitus

Keskiviikkona 19.4. järjestettiin yhdistyksemme hallituksen vuosikokous, jossa valittiin uusi hallitus yhdistyksen sääntöjen mukaisesti. Toivotamme tervetulleiksi uudet jäsenet huoltopäällikkö Lars Ingvallin Espoosta sekä maanviljelijä ja yrittäjä Jan-Erik Karlssonin Nauvosta!

Lue lisää

 

Oikaisu Roope-lehteen 1/2017

Vaikka aprillipäivä meni jo, on Roope tehnyt meille pienen kepposen.

Lue lisää

 

Tervetuloa vuosikokoukseen!

Pidä Saaristo Siistinä ry:n jäsenet ovat tervetulleita yhdistyksen sääntömääräiseen kevätvuosikokoukseen 19.4.2017 klo 17 Helsingissä.

Lue lisää

 

Veneily- ja retkeilyaiheinen pihakirpputori

Lauantaina 22.4. klo 9-12 järjestetään veneily- ja retkeilyaiheinen pihakirpputori PSS ry:n Savonlinnan toimiston pihassa.

Lue lisää

 

Oletko kiinnostunut vapaaehtoistyöstä, osallistumisesta roskaantumisselvityksiin ja ympäristön huoltamisesta?

Haemme Pidä Saaristo Siistinä ry:n Siisti Biitsi -tiimiin motivoitunutta ja innostunutta vapaaehtoista talkoo-ohjaajaksi toukokuiseen rantojensiivoustapahtumaan.

Lue lisää

 

Rantojen siivousaalto!

Itämerihaaste ja Pidä Saaristo Siistinä ry toteuttavat 29.4.–6.5. Rantojen siivousaalto -viikon. Tarkoitus on lisätä tietoa roskaantumisesta ja sen vaikutuksista vesistöihimme, ja tarjota mahdollisuus osallistua konkreettisesti vesiensuojeluun.

Lue lisää

 

Hiiohoi! Tule mukaan ideoimaan uuden huoltoaluksen nimeä!

Pidä Saaristo Siistinä ry:n uuden huoltoaluksen rakennusprojekti etenee aikataulussaan Paraisilla. Kesäkuussa Saaristomeren laineille laskettavalta alukseltamme uupuu kuitenkin vielä nimi.

Lue lisää

 

PSS ry osallistuu Kallavesj'-messuille

Pidä Saaristo Siistinä ry esittäytyy Kuopion kaupungin osastolla Kuopion Pursiseuran vuosittain järjestämillä Kallavesj’-messuilla 31.3.-2.4.

Lue lisää

 

Anna äänesi Pidä Saaristo Siistinä ry:lle!

Paikalliset Säästöpankit etsivät nyt tämän vuoden lahjoituskohteitaan. Valitse valikosta Turku ja anna äänesi yhdistyksellemme mikäli puhtaat vesistöt ja rannat ovat juuri sinun sydäntäsi lähellä.

Lue lisää

 

Seuraavat


Poutapilvi web design - P4