Tähän mennessä kerätty: 125 559,97 €

Tavoite: 500 000 €

Auta meitä pitämään saaristo siistinä – tarvitsemme uudet alukset!

Pidä Saaristo Siistinä ry ylläpitää saariston ja järvialueiden siisteyttä ja huoltaa Roope-pisteitä neljällä huoltoaluksella: Roopella Saaristomerellä, Roope-Saimaalla Vuoksen vesistöalueella, Roopettarella Päijänteellä ja Roope-Botnialla Pohjanlahdella.

Alukset ovat palvelleet Pidä Saaristo Siistinä ry:tä ja vesillä liikkujia jo 20–30 vuoden ajan. Ne ovat olleet raskaassa käytössä, kun työtä saariston puhtaana pitämiseksi on tehty aamusta iltaan. 

Nyt keräämme varoja, jotta voimme jatkaa työtämme ja tehdä sitä mahdollisimman hyvin. Aluskantamme vaatii kipeästi päivittämistä.

Akuutein tarve uudelle huoltoalukselle on Saaristomerellä. Kahden kampanjavuoden lahjoitusten ja valtion tuen myötä olemmekin pystyneet tilaamaan loppuvuodesta 2016 Saaristomerelle uuden huoltoaluksen, joka aloittaa toimintansa kesällä 2017.

Kiitämme suuresti kaikkia tähän mennessä kampanjaan osallistuneita ja samalla kannustamme uusia lahjoittajia mukaan! Kolmannen kampanjakauden tavoitteena on kerätä varoja myös Saimaan, Päijänteen ja Pohjanlahden vesistöillä operoivien huoltoalusvanhuksiemme kunnostamiseen ja uusimiseen.

Hyvän huoltoaluskannan hankintakustannus on niin suuri, ettei aluksia pystytä rahoittamaan yhdistyksen perusrahoituksen turvin. Siksi tarvitsemme juuri Sinun ja jokaisen, joka pitää työtämme tärkeänä, apua! 

Osallistu keräykseen siten, kuin Sinulla on mahdollisuus ja haasta ystäväsi ja tuttavasi mukaan!

Kerromme näillä sivuilla rahankeräyksen ja hankkeemme etenemisestä.


Onnea matkaan uusi M/S Roope!

Eilen vietettiin yhdistykselle historiallista ja ikimuistoista päivää Turussa!

Lue lisää

 

Tiedote: Tutustu Saaristomeren uuteen huoltoalukseen 14.6. klo 16–18 Forum Marinumilla

Saaristomerellä ympäristönhuoltotyötä tekevän Pidä Saaristo Siistinä ry:n huoltoalus M/S Roope saa tänä kesänä seuraajan. Uuden huoltoaluksen kastaa kansanedustaja ja suuri Itämeren ystävä Saara-Sofia Sirén Forum Marinumin laiturilla keskiviikkona 14. kesäkuuta, ja samana päivänä aluksen ovet ovat avoinna yleisölle klo 16–18.

Lue lisää

 

Blogi

20.7.2017 11.06Unelmien kesä saaristossa - Trunsön uusi satamaemäntä ja -isäntä esittäytyvät Nora Forsman

Pidä Saaristo Siistinä ry vuokraa Trunsössä Saaristomerellä viehättävää Nuottatupaa, ja samalla hoitaa sataman palveluita ja ympäristöä. Veneilijöitä ja mökkivieraita palveli saarella alkukesän PSS ry:n satamaemäntä Ellinoora Vesala, kunnes vahtivuoron vaihtuessa heinäkuussa saarelle saapuivat espoolaiset Marika Lehtimäki ja Teemu Koho. 

Lue lisää | 0 Kommenttia

13.6.2017 13.32Ei enää pelkkä haave Aija Kaski

Olemme jo yli kymmenen vuoden ajan Pidä Saaristo Siistinä ry:ssä olleet tietoisia siitä, että uusi huoltoalus Saaristomerelle olisi ehdottoman tarpeellinen. Meille, jotka olemme työskennelleet yhdistyksessä muissa kuin alushankintaan liittyvissä tehtävissä, on tuo haave tuntunut tavoittamattomalta. Taustalla on kuitenkin koko ajan tehty määrätietoista työtä asian eteen.

Lue lisää | 0 Kommenttia


lahjoita sms fi

lahjoita verkkopankki fi

Seuraa Kalusto kuntoon -kampanjaa myös Facebookissa!

facebook