Siisti Biitsi -kampanja on mukana Suomi 100 -juhlavuodessa!

Olemme ylpeitä Suomen historiallisista ja kauniista rannoista. Huolehditaan siis yhdessä Suomen vesistöille entistäkin siistimpi tulevaisuus. Tänä vuonna Siisti Biitsi -kampanja on mukana Suomi 100 -juhlavuoden virallisessa ohjelmassa.

Siisti Biitsi on Pidä Saaristo Siistinä ry:n rantojensiivouskampanja, jonka tarkoituksena on siivota rantoja, herättää kiinnostusta rantojen roskaisuustilanteeseen,kerätä tietoa rantojen roskaisuudesta, ja mahdollistaa konkreettisen ympäristötyön ja hauskan ulkoilupäivän yhdistäminen. Siivoamalla yhdessä rannat roskista saadaan meille, eläimille ja luonnolle rannat kuntoon!

100 puhdasta rantaa Suomelle -tavoite täyttyi!

Pidä Saaristo Siistinä ry:n Siisti Biitsi -kampanjan tavoitteena oli tänä vuonna lahjoittaa 100-vuotiaalle Suomelle 100 puhdasta rantaa. Tavoite on nyt täyttynyt!

Vaikka tämän vuoden tavoite on saavutettu, on Siisti Biitsi -kampanja edelleen käynnissä, ja siihen voi osallistua kuka tahansa siivoamalla valitsemallaan rannalla.


Siivoustapahtumat 2017


Kiinnostaako yhteistyö?

Ota yhteyttä, jos yhteistyö rantojen roskaantumisen vähentämiseksi kiinnostaa!


Ajankohtaista

21.9.2017 100 puhdasta rantaa Suomelle -tavoite täyttyi(Ajankohtaista)

Pidä Saaristo Siistinä ry:n Siisti Biitsi -kampanjan tavoitteena oli tänä vuonna lahjoittaa 100-vuotiaalle Suomelle 100 puhdasta rantaa. Tavoite on nyt täyttynyt, ja tähän mennessä ympäri Suomea on siivottu 102 rantaa.

Lue lisää

 

19.9.2017 Myydään Pidä Saaristo Siistinä ry:n omistama, käytöstä poistettava työalus(Ajankohtaista)

Yhdistyksen Päijänteen toiminta-alueen pieneksi jäänyt ja nosturiton huoltoalus M/S Roopetar korvattiin elokuussa Saimaalta siirretyllä aluksella. Nyt aikaisempi M/S Roopetar on poistettu käytöstä ja myydään.

Lue lisää

 

18.9.2017 Kuukauden suosittelija Henrik Westerholm - PSS ry on matkaveneilyn mahdollistaja(Ajankohtaista)

Henrik Westerholm ei voisi kuvitella merta parempaa ympäristöä rentoutumiseen. Meri ja erityisesti saaristo ovat hänen rakkautensa ja veneily ja mökkeily ykkösharrastuksensa.

Lue lisää

 

Huoltoalus M/S Roope-Saimaa jatkaa Päijänteellä M/S Roopettarena(Ajankohtaista)

Pidä Saaristo Siistinä ry:n Päijänteen toiminta-alue sai vihdoin nosturilla varustetun huoltoaluksen Saimaalla pitkään operoineesta M/S Roope-Saimaasta. Alus jatkaa Päijänteellä huoltotöitä edeltäjänsä nimissä M/S Roopettarena.

Lue lisää

 

Siisti Biitsi sosiaalisessa mediassa

Siisti Biitsi Instagramissa