Siisti Biitsi -kampanja on mukana Suomi 100 -juhlavuodessa!

Olemme ylpeitä Suomen historiallisista ja kauniista rannoista. Huolehditaan siis yhdessä Suomen vesistöille entistäkin siistimpi tulevaisuus. Tänä vuonna Siisti Biitsi -kampanja on mukana Suomi 100 -juhlavuoden virallisessa ohjelmassa.

Siisti Biitsi on Pidä Saaristo Siistinä ry:n rantojensiivouskampanja, jonka tarkoituksena on siivota rantoja, herättää kiinnostusta rantojen roskaisuustilanteeseen,kerätä tietoa rantojen roskaisuudesta, ja mahdollistaa konkreettisen ympäristötyön ja hauskan ulkoilupäivän yhdistäminen. Siivoamalla yhdessä rannat roskista saadaan meille, eläimille ja luonnolle rannat kuntoon!

100 puhdasta rantaa Suomelle -tavoite täyttyi!

Pidä Saaristo Siistinä ry:n Siisti Biitsi -kampanjan tavoitteena oli tänä vuonna lahjoittaa 100-vuotiaalle Suomelle 100 puhdasta rantaa. Tavoite on nyt täyttynyt!

Vaikka tämän vuoden tavoite on saavutettu, on Siisti Biitsi -kampanja edelleen käynnissä, ja siihen voi osallistua kuka tahansa siivoamalla valitsemallaan rannalla.


Siivoustapahtumat 2017


Kiinnostaako yhteistyö?

Ota yhteyttä, jos yhteistyö rantojen roskaantumisen vähentämiseksi kiinnostaa!


Ajankohtaista

14.11.2017 Venexpo-messuvieraat lahjoittivat viikonloppuna yli 1500 euroa saariston puhtaanapidolle(Ajankohtaista)

PSS ry oli näkyvästi esillä Venexpo-messuilla Turussa. Yhteistyökumppanina Turun Messukeskus Oy kannusti kävijöitä lahjoittamaan ilmaisen sisäänpääsyn yhteydessä pääsylippuihin varaamansa rahat Pidä Saaristo Siistinä ry:n työn tukemiseen. Lahjoituksia yhdistykselle kertyi yli 1500 euroa.

Lue lisää

 

6.11.2017 Isänpäiväviikonloppuna pidetään saaristoa siistinä Venexpo-messuilla(Ajankohtaista)

Suomi 100 -juhlavuoden kunniaksi Turun Messukeskus Oy tarjoaa maksuttoman sisäänpääsyn Venexpoon 9.–12.11. ja kannustaa kävijöitä lahjoittamaan pääsylippuun varaamansa rahat Pidä Saaristo Siistinä ry:n työn tukemiseen.

Lue lisää

 

1.11.2017 Kohti myrkytöntä Itämerta – uudet suositukset esillä seminaarissa 7.11.(Ajankohtaista)

CHANGE-projektin loppuseminaarissa esitellään vaihtoehtoisia pohjan puhtaanapitomenetelmiä myrkkymaalien käytön vähentämiseksi. Esillä ovat myös korvaavien metodien aluekohtaiset käytäntösuositukset Itämeren alueella.

Lue lisää

 

31.10.2017 Kuukauden suosittelija: Upeat retkisatamapalvelut tekivät vaikutuksen(Ajankohtaista)

Petri Pihko liittyi PSS ry:n jäseneksi melontaharrastuksen myötä. Saimaan retkisatamaverkosto saa häneltä kiitosta.

Lue lisää

 

Siisti Biitsi sosiaalisessa mediassa

Siisti Biitsi Instagramissa